Simblogg

Alla inlägg under april 2011

Av Amelia - 7 april 2011 17:18

Ok, Sharps har legat lågt ett bra tag nu. Men när jag ändå satte mig för att spela sims 3 så tänkte jag "varför inte fixa nästa Sharps när jag ändå har sims igång och allting?". Så jag började fixa del 20. Ledsen att ni har fått vänta, men det här med min häst och säljandet tog hårt på mig. Det var anledningen till att Sharps inte kom! Men här är den nu. Förresten så har vi sålt min häst nu, men fram tills 1 Juli får jag vara medryttare på honom åtminstone. Hur det blir efter 1 Juli vet ingen riktigt säkert, men det lutar mot att han flyttar med sina nya ägare i sommar. Snyft! Men nåväl, nu över till historien: de är fortfarande på resa så Melanies och de andras färger är inte med för tillfället.

                                                                                                                         

                                                 Vanessa=röd

                                                 Erik=orange

                                                 Lora=rosa

                                                 Övriga=blå                                                  Del 20               Det har gått några dagar sedan Loras lilla äventyr och idag är det dags för Vanessa och Erik att gifta sig. Lora har fullt upp med att göra sig i ordning. "Sådär, en fin hy ger bättre självförtroende, åtminstone för vissa!" Så, dags att välja nya kläder!""De här kläderna är perfekta, ojdå! Så typiskt, mamma och pappa sover fortfarande! Om de fortsätter att dra sig i sängen blir de försenade till deras eget bröllop!"Mamma, pappa! Vakna nu, dagen för ert bröllop är här! 

Gäsp... oj, milda makter! Är klockan redan 11:10??

Jag försökte väcka er tidigare, men nä, ni vägrade gå upp!

Typiskt, nåja. Måste skynda mig att fixa till mig!

Det måste du verkligen, mamma!Sådär, nu är jag uppe. Kan du hjälpa mig med håret, Lora?

Självklart!Den där frisyren är perfekt, men inte till den där klänningen.

Just därför la jag undan den brudklänning jag hade när jag gifte mig med Erik första gången.

Så bra då, få jag se den?

Visst!Och så gick de alla tre ut i trädgården bakom hotellet.

"Det här är ju ett jättebra ställe att gifta sig på!"

Kommer du, Vanessa?

Jag är på väg!

Spännande att se mina föräldrar gifta sig igen!

Jodu, det händer inte varje dag.Jag lovar dig, Erik Sharp, att älska dig i nöd och lust.

Sätter på ringen.Och jag lovar dig, Vanessa Sharp, att älska dig i nöd och lust.

Sätter på ringen.(Nåja, han sätter på ringen på den här bilden!)"Åh, vad det här är spännande! Nu när jag är gift med min ex-make igen, nu mera make istället för ex-make, så öppnas nya möjligheter för oss!"Och bröllopet avslutas med en kyss.Grattis, mamma!Tack, gumman!


                                       fortsättning följer...                        

Av Amelia - 5 april 2011 16:33

Kolla här vad som dök upp på kyrkogården när min sim försökte fånga en dödsfisk:Har simmen dött av mumiens förbannelse så blir spöket alltså guldfärgat! 

Den här snubben dök upp på andra sidan av vattendraget där min sim fiskade!

Men han här var inte det enda spöket som dök upp den natten, han var bara ett av TRE STYCKEN!!

Ett annat spöke som dök upp hade drunknat, det kan man se! Kolla bara:Han dök upp först av alla tre spökena! Vanligtvis brukar bara ett spöke dyka upp på kyrkogården i mitt sims, men inte inatt! 

Det sista spöket fick jag ingen bild på, tyvärr. Men det var en kvinna som dött av hög ålder.

Men det knäppaste som hände var att hög ålder-spöket och mumie-spöket svävade UT från kyrkogården och satte sig i egna bilar och åkte ifrån kyrkogården! Har det hänt er någon gång??

Jag har då ingen aning om vart de tog vägen!  

Av Amelia - 4 april 2011 17:24

Gråa bilder är minnen och de i färg är nutid.



 







Det här var lite annorlunda. Hoppas ni förstod vad hon har gjort nu, när det gäller det lilla barnet. Kommentera om ni tror ni vet!              

Av Amelia - 3 april 2011 20:27

Ny stad, ny kyrkogård, ny gravsten. Men, samma personer, samma story, samma dödsorsak. 

Bilder i färg är nutid och gråa bilder är minnesbilder.

     


 

   



 

 

Vad tycks?    

Av Amelia - 3 april 2011 13:41

Här kommer några av mina favoritmachinima historier från youtube. O.B.S Jag har inte gjort någon av dem!


 

Det där är machinima det! Hoppas ni gillade dem!

Av Amelia - 2 april 2011 23:22

Jag är fortfarande väldigt ledsen för att vi ska sälja min häst. Men jag får se det från en ljusare sida. Om vi behåller honom efter 1 Juli så blir det superhöga kostnader för foder, hovslagare, stallhyra, veterinärbesikning minst 2 gånger i månaden. Allt det tillsammans kostar cirka 4800 kronor! Och stallägaren ska komma tillbaka efter sin långa resa ute på havet. Förut så var det lättare, för då hade en tjej hand om stallet och släppte in och ut hästarna o.s.v så hästägarna behövde bara åka upp till sin häst några gånger i veckan. Men när stallägaren kommer hem och tar över stallet igen så blir allt annorlunda! Då måste hästägarna gå/åka till stallet cirka 5:00 på morgonen och sköta om sin häst, och jag som också har skolan att tänka på! Sedan på eftermiddagen så åker man upp dit igen och mockar och utfodrar och rider en sväng. Sedan på kvällen åker man dit igen och mockar igen och utfodrar på nytt och ryktar och kratsar hovarna. Sedan börjar det om igen, upp 5:00 på morgonen innan skolan och göra sitt stalljobb och sedan åka dit igen på eftermiddagen och sedan på kvällen igen, om och om igen, sju dagar i veckan! Det blir alldeles för jobbigt för en som har skolan att tänka på!

I alla fall så tänkte jag berätta något annat nu. På sista tiden så har jag varit väldigt intresserad av machinima historier som det finns massor av på Youtube. Så jag beslöt mig för att göra en egen kort machinima. Det är bara bilder, så ni får försöka gissa handlingen! Gråa bilder är minnesbilder och de i färg är nutid.    

      


  


     


     


Hoppas att ni förstod handlingen!   


Vill ni att jag ska göra en fortsättning på denna machinima? Det gör jag gärna, om ni vill, såklart!

...

Av Amelia - 2 april 2011 16:21

Är rätt deppig nu. För att vi måste sälja min häst, och min häst är den enda vän jag någonsin haft. Min bästa vän, min älskade häst! Efter 1 Juli så ska han flytta till ett nytt stall, till ett privatstall istället för den stängda ridskolan som han bott i sedan han lämnade Island. 

Jag kommer sakna dig, min älskling!   

Därför skippar jag Sharps och Tina Char, jag är för deppig för att ens skriva någonting alls mer idag.

Hoppas ni förstår, stor kram på er alla!    

Av Amelia - 2 april 2011 10:36

Det är tisdag nu och ni har nog väntat länge nog på Tina Char, tror jag. Så jag skriver klart det jag påbörjade förut. Delen är tyvärr inte särskilt lång!

                                                                                                                         

                                                    Tina=lila

                                                    Alicia=grön

                                                    Rafael=blå

                                                    Samantha=röd

                                                    Övriga=vinröd                                                      Del 11                  Tina gick tillbaka till hotellet och la sig på soffan med huvudet fullt av tankar kring det som hade hänt i Diversehandeln tidigare samma dag.

"Varför betedde sig Rafael så konstigt? Är han intresserad av Jeannine? Han som sa ja till mig när vi gifte oss? Jag förstår ingenting..."Tina orkade inte tänka mer, hon somnade.Rafael kom tillbaka till hotellet någon timme senare. Men han var inte alls på humör. Tvärtom, han var bekymrad över vad Jeannine hade sagt. Förr älskade han henne faktiskt, men nu vet han inte vad han ska tro längre. Fortsätta vara bästa vänner eller börja dejta Jeannine och göra slut med Tina? Han vet inte, han älskar ju Tina mer än vad han älskar livet! Men Jeannine var ju rolig att prata med och så, men han är inte kär i Jeannine precis. Rafael bestämde sig för att sova på saken.

"Jag vet inte hur jag ska göra, det här är för mycket för mig. Åh, jag vill hem till Bridgeport igen..."Någon timme senare hade Tina vaknat, hon var lite förvirrad över att hon vaknade på soffan och inte i sängen, eftersom hon mindes inte att hon somnade där, konstigt nog!"Häftigt rum vi har fått, gäsp! Jag är trött..." "Hoppas att allt det där med Jeannine är löst imorgon..."Men, vem är hon??         

Presentation


Välkomna till min blogg!
Denna blogg har varit aktiv i 4 år och har nu blivit en frågeblogg. Jag kommer alltså inte skriva fler inlägg, men jag besvarar fortfarande frågor. Så fråga på! :)

Statusinformation

Nuvarande status:

Jag är: online/offline! 

-

 

Kommande: -

Veckans blogg

Det finns ingen tävling på bloggen för tillfället.

Era kommentarer är viktiga!

Din kommentar är viktig både för bloggen och för mig.

Era kommentarer får mig att vilja fortsätta blogga, så glöm inte att kommentera--även om inlägget kanske inte är världens mest intressanta.

 

De enda kommentarer som tas bort är reklam, spam eller klagomål som inte bygger på något. Har du ett klagomål, så vill jag alltså att du även skriver och motiverar för mig varför du tycker så. Då kan jag tänka på det till nästa gång.

Innan du frågar eller kommenterar:

                    Frågor
Jag svarar på frågor så snabbt jag kan, men jag vill att ni tänker på detta innan ni frågar:

1. Ställ inte samma fråga flera gånger.
2. Spam eller löjliga frågor kommer att tas bort. 
3. Se till att du fått med allt innan du skickar frågan.
4. Se till att helst använda skiljetecken i dina meningar.
5. Jag lägger inte ut installationskoder på bloggen, ber du om en kod skickar du din fråga via mail, skicka frågan till Amie.phl@Gmail.com 
   

            Kommentarer
1. Spam eller löjliga kommentarer kommer att tas bort.

2. Använder du min blogg för att sprida reklam för din eller någon annans blogg, löper du risken att blockeras.

3. Klagomål, grov kritik eller elakhet kommer att tas bort.

4. Om uppdateringen försämras, påminn mig lugnt och sansat istället för att häva ur dig elakheter. 

5. Kommentera inlägget, inte om saker som inte alls har med inlägget att göra!

Fråga mig något om sims!

394 besvarade frågor

Omröstning

Ser du fram emot Sims 4?
 Absolut!
 Ja, antar jag.
 Kanske...
 Nej, sims 3 är redan så bra.
 Jag spelar inte ens sims!
 Sims 4?

Senaste inläggen

Do you need a translation?

If you need a translation, just select your language in the menu below to translate my blog:

Gästboken

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Arkiv

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards