Simblogg

Fråga mig något om sims!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Mattias

8 november 2014 08:35

Suck. Nu är du säkert arg på mig. Men nu har jag en fråga om the sims 2. Hur får man guld bröllop. För att ibland kolla jag mina simmars högsta önska och där står det några exepel får 6 barn, guldbröllop, Blir kapten hjälptina. Och vad betyder det som står under från alttså URL ?

Amelia

8 november 2014 14:28

Nejdå, jag är inte alls arg på dig, ingen fara. Förlåt om det verkade så, men tänk på vad jag förklarade förut, jag tänkte bara på vad som kanske vore bäst för dig. :)

Det brukar stå under hur man uppfyller livsönskningen. T.ex att bli kapten hjältinna/hjälte är relativt enkelt, men det tar tid. Din sim måste arbeta inom poliskåren om klättra på karriärstegen ändå upp till nivå 10. För att göra det så måste din sim alltså få många befordringar. Det får de genom att gå till jobbet på gott humör och skaffa ett visst antal vänner till familjen (på jobbpanelen kan du kan se hur många vänner din sim behöver för att bli befordrad och hur många din sim har).

Guldbröllop är jag inte så säker på hur man uppnår. Men läs vad som står under livsönskningen. Där brukar de förklara hur/vad du ska göra.

Om du har en blogg eller något liknande, så kan du länka till den genom att skriva in URL-koden i den rutan; t.ex http:// eller www. och sedan namnet på själva bloggen och domännamnet. För mig blir det http://Simblogg.bloggplatsen.se som jag skriver i sådana rutor.
Hoppas du förstod! :)

 
Ingen bild

Mattias

7 november 2014 22:31

Jag menar att jag håller på i skolan att tappa vänner. Vissa tycker också att jag är deras fiende. Jag skulle jättegärna får fler vänner. Och har du kamrat. Och om du undra hur gammal jag så säger jag det nu. Jag är nio år. Det är pinsamt att vara så ung och spela the sims 2.

Amelia

7 november 2014 23:09

Vet du vad, det är nog bättre för dig att ha vänner i din egen ålder. Jag känner dig ju inte. Jag vet att det kan vara svårt med vänner; jag har gått igenom precis samma sak, så jag vet hur det känns. Men tro mig, det kommer att bli bättre så småningom. Försök tala med någon lärare eller dina föräldrar, försök umgås med de som inte ser dig som fiende. Du måste bara våga ta första steget.

 
Ingen bild

Mattias

30 oktober 2014 21:49

Hej! Jag undra om vi kan vara vänner. Och jag såg hur den andra Amelia skrev mot dig. Jag tycker att det inte är shyst. Jag har tips till dig. istället att typ en miljon gubbar så har bara en. För ananas kanske du tycker öhh jag vet inte var jag ska spela på. Och du kanske kommer jätte långt i släkten. Jag tycker att du har jättebra blogg.

Amelia

30 oktober 2014 23:19

Hej, Mattias. Tack för tipset och komplimangen om min blogg! :)

Öh, vänner hur då? Hänger inte riktigt med...

 
Ingen bild

Beatrice

27 oktober 2014 17:26

jag har precis köps the sims 3 i rampljuset och det verkar jättespännande!Det är bara det att jag inte vet hur man får gig och gör provspelningar o.s.v Skulle vara väldigt tacksam för ett svar:)

Amelia

27 oktober 2014 18:36

När din sim har uppnått en viss nivå inom yrkena sångare, trollkonstnär eller gymnast så kan du säga åt din sim att gå till en viss allmän tomt, t.ex parken eller ett café. Du kommer få en liten notis i hörnet när din sim kan göra provspelningar. I början så kan din sim bara spela i parken, så prata med ägaren och välj "provspela för gig". Om ägaren gillar det så kommer du få ett gig schemalagt. Så kom dit på rätt dag och kom i tid så du hinner förbereda scenen. Ju mer rekvisita och lampor du placerar ut på scenen, desto större chans är det att det blir ett lyckat gig. Det är ganska sannolikt att de första gigen inte blir superlyckade, men de kommer bli bättre för varje gång din sim spelar ett gig. Jag rekommenderar att du även läser min recension av spelet för mer information: http://simblogg.bloggplatsen.se/2012/05/06/7871709-sims-3-i-rampljuset-recension/

 
Kajsa

Kajsa

4 februari 2014 14:39

Hur går man ut ur Lektionsläget i sims medeltiden? snälla svara ;_;

http://Flowerbear.bloggo.nu

Amelia

4 februari 2014 23:00

Nu förstår jag inte riktigt, menar du att du är i uppdraget "Första stegen"? För i så fall så kan du avbryta uppdraget genom att gå till kartvyn och sedan öppna journalen där man väljer uppdrag. Det ska finnas ett alternativ där som heter "avbryt uppdrag". Men personligen skulle jag rekommendera att slutföra det uppdraget istället.
Om jag har missuppfattat din fråga, så får du återkomma.

 
blogthings.blogg.se

blogthings.blogg.se

7 januari 2014 15:09

Hej! Du har en jättebra blogg och jag undrar ifall jag skulle få göra en header till dig? c: Det skulle vara awesome kul! Den är redan fin men inte så många har kommenterat mitt header inlägg. Jag är ju ingen simsblogg men jag älskar the sims! c:

http://www.blogthings.blogg.se

Amelia

7 januari 2014 16:17

Tja, varför inte? Bara skicka mig lite bilder och önskemål, helst via e-mail. Min adress är Amie.phl@Gmail.com

 
Ingen bild

Sims 3 spelare ;)

9 november 2013 20:56

hur tar man examen på detta? fattar inte det är så svårt

Amelia

9 november 2013 21:25

Vilket expansionspaket menar du, Universitetsliv? Simmen måste åka till universitetet fyra gånger innan hon/han tar examen. Och så är det såklart viktigt att hon/han får ett bra slutbetyg vid varje års slut. Efter fyra år så kommer simmen att få sin examen.

 
Ingen bild

Amelia (ja jag heter det också)

3 november 2013 21:17

Amelia, din blogg har blivit hemsk och kvaliteen på inläggen, usch.. Dessutom är headern hemsk, ärligt talat. Jag trodde att du var 17? Vid det laget borde man veta vad som är fint och vad som är inte.

Amelia

3 november 2013 22:20

Det där var väl ändå onödigt sagt. Jag är faktiskt 17 år, jag är väldigt upptagen hela tiden. Hur gammal är du själv då, om jag får fråga? Jag gör faktiskt så gott jag bara kan, och att du sitter och skriver sånt i frågerutan som är avsedd för FRÅGOR, det hjälper inte alls!

Du får gärna tycka vad du vill om min blogg & design, men man har faktiskt olika åsikter om vad som är fint och inte. Bara för att du avskyr det så betyder inte det att ALLA i hela världen tycker som du. Jag får ha min åsikt och du får ha din, så enkelt är det.

 
Ingen bild

Tilda

3 november 2013 14:40

När det står Limited i fakta rutan, är det då Limited EditioN? För ska köpa Universitetsliv och i fakta rutan stod de LIMITED... Får jag med årstiderna då?

Amelia

3 november 2013 15:00

Om det bara står limited så betyder det att lagret är begränsat. Ordet limited betyder begränsad, förstår du.
Nej, du får inte några årstider med Universitetsliv, de kommer med Sims 3 Årstider.

 
Tilda

Tilda

31 oktober 2013 20:35

Älskar dina designs vart redigerar du o hur? mvh desperat hahah :*

http://www.thesiiims.bloggplatsen.se

Amelia

31 oktober 2013 21:14

Hejsan! Jag använder online-programmen pixlr.com och Pizap.com
Om jag måste ändra storleken på bilden så går jag till resizemypicture.com. Det är bara att ladda ner bilder från nätet eller ladda upp screenshots från ditt sims.
Jag letar upp en snygg bakgrund på internet, klipper till bilder och arrangerar dem på bakgrunden. Sparar den och laddar upp den på pixlr och skriver texten och lägger till lite snygga effekter. I vissa fall arrangerar jag och klipper till bilderna på bakgrunden direkt i pixlr.

Och en sak till; alla dessa program är gratis och medlemskap behövs inte. Det är enkla sajter, så det är inga program som man måste ladda ner.

Presentation


Välkomna till min blogg!
Denna blogg har varit aktiv i 4 år och har nu blivit en frågeblogg. Jag kommer alltså inte skriva fler inlägg, men jag besvarar fortfarande frågor. Så fråga på! :)

Statusinformation

Nuvarande status:

Jag är: online/offline! 

-

 

Kommande: -

Veckans blogg

Det finns ingen tävling på bloggen för tillfället.

Era kommentarer är viktiga!

Din kommentar är viktig både för bloggen och för mig.

Era kommentarer får mig att vilja fortsätta blogga, så glöm inte att kommentera--även om inlägget kanske inte är världens mest intressanta.

 

De enda kommentarer som tas bort är reklam, spam eller klagomål som inte bygger på något. Har du ett klagomål, så vill jag alltså att du även skriver och motiverar för mig varför du tycker så. Då kan jag tänka på det till nästa gång.

Innan du frågar eller kommenterar:

                    Frågor
Jag svarar på frågor så snabbt jag kan, men jag vill att ni tänker på detta innan ni frågar:

1. Ställ inte samma fråga flera gånger.
2. Spam eller löjliga frågor kommer att tas bort. 
3. Se till att du fått med allt innan du skickar frågan.
4. Se till att helst använda skiljetecken i dina meningar.
5. Jag lägger inte ut installationskoder på bloggen, ber du om en kod skickar du din fråga via mail, skicka frågan till Amie.phl@Gmail.com 
   

            Kommentarer
1. Spam eller löjliga kommentarer kommer att tas bort.

2. Använder du min blogg för att sprida reklam för din eller någon annans blogg, löper du risken att blockeras.

3. Klagomål, grov kritik eller elakhet kommer att tas bort.

4. Om uppdateringen försämras, påminn mig lugnt och sansat istället för att häva ur dig elakheter. 

5. Kommentera inlägget, inte om saker som inte alls har med inlägget att göra!

Fråga mig något om sims!

393 besvarade frågor

Omröstning

Ser du fram emot Sims 4?
 Absolut!
 Ja, antar jag.
 Kanske...
 Nej, sims 3 är redan så bra.
 Jag spelar inte ens sims!
 Sims 4?

Senaste inläggen

Do you need a translation?

If you need a translation, just select your language in the menu below to translate my blog:

Följ bloggen

Följ Simblogg med Blogkeen
Följ Simblogg med Bloglovin'

Gästboken

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Arkiv

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se