Simblogg

Senaste inläggen

Av Amelia - 25 augusti 2013 20:19

Hejsan allihopa! Som jag lovade, jag sa att jag borde hinna med ett inlägg den här helgen. Och någon hade önskat att se några bilder från Semesterparadis. 

Jag hann ta några bilder, tyvärr inte särskilt många eftersom det är rätt sent och jag hann inte spela så länge. Men det är i alla fall bättre än inga. 

 

Vy av staden Isla Paradiso, eller snarare det mesta av den. (Ursäkta att den är lite mörk, solen höll på att gå ner.)

 

Jag gillar dessa taxi-båtar! Här är min ena sim på väg tillbaka till sin husbåt mitt ute på havet.

 

Min ena sim, Isabella Stein, bestämde sig för att snorkla...

 

... Medan min andra sim, Jessica Stein, åkte iväg för att vindsurfa.

 

Och så här ser deras husbåt ut. Kanske inte den snyggaste, men den duger bra åt systrarna Stein. Jag vet att jag inte är så bra på att bygga.


Tja, det var alla bilder jag hann ta. Men oroa er inte, det kommer flera så snart jag har tid att spela sims igen. Dock kommer det nog dröja lite, jag har gymnasiestudier att fokusera på.

 

                                                           Ha det så bra, allihopa!

                                                              

ANNONS
Av Amelia - 2 augusti 2013 09:58

Hejsan, alla bloggläsare (de jag har kvar)! Jag vet att bloggen har stått helt still jättelänge, men jag har helt enkelt inte haft tid, lust eller tillgång till internet speciellt ofta.

Jag tänkte uppdatera lite precis innan vi skulle åka på semester, men internetanslutningen var avstängd hela den sista tiden innan resan, och dessutom hade jag fått slut på inspiration.

Nu, som ni säkert kan gissa, så är jag 17 år gammal nu och har äntligen börjat gymnasiet. Men på grund av att det blir långa skoldagar från och med nästa vecka så kommer jag inte hinna uppdatera särskilt mycket. Under de sista sommarlovsdagarna hade jag helt enkelt annat för mig än att sitta vid datorn, och samma sak gäller semestern. Jag ska försöka blogga nu i helgen, i alla fall ett inlägg borde jag hinna med.


Jag har förstås fått Semesterparadis, jag har haft det ganska länge nu men jag har inte installerat det än (wow?). Jag antar att de flesta av er tröttnat på min blogg eftersom jag inte har bloggat på jättelänge, men jag har ett liv att leva, förstår ni.

Hur som helst, nu hinner jag inte skriva mer. Så ni får ha det så bra, allihopa. Hoppas att ni har haft en skön sommar!

ANNONS
Av Amelia - 24 juni 2013 18:00

Nu äntligen avslutas tävlingen en gång för alla. Två deltagare och ett bidrag, hur ska det bli nu?Vinnaren är (trumvirvel)... Stina! Du var den enda som skickade in ett bidrag, så här såg hennes unika sim ut, Nadine Grey!

 

 

Bra gjort, Stina. Stort grattis till vinsten! Om du vill ha ett föremål från Store (som ingår i första priset) så kommentera i detta inlägg vad du vill ha och länka gärna till det eller din önskelista, så ska jag se till att du får det.

 

Här är även länken som ingick i priset: Stinassims.blogg.se

 

 

Ok, nu kommer även andra pristagaren: Thea! Anledningen till att det blev andra plats är mest för att jag inte fått se något bidrag från dig och även för att du och Stina var de enda deltagarna.

 

Men det blir ändå en länkning: Theasspace.blogg.se

 

Tredje plats...ingen. Det blev bara två deltagare, ärligt talat så hade jag räknat med lite fler än bara två. Nåja, nästa gång kanske.

Det kommer nog dröja lite innan nästa tävling, eftersom min besöksstatistik börjar sjunka en hel del. Länkarna får väl vara kvar till nästa tävling, antar jag.

 

Det var väl allt för tillfället. När blogglusten och inspirationen kommer tillbaka till mig, då börjar jag blogga igen.

Tills dess, hoppas att ni alla har ett skönt sommarlov!!!

    

Av Amelia - 16 juni 2013 19:38

Hejsan, allihopa! Höll nästan på att glömma tävlingen jag anordnade för ett par veckor sedan. Det verkade som om ingen skulle anmäla sig, men tänk att i förrgår (14 juni) var det faktiskt någon som anmälde sig. Jag har inte fått in något bidrag dock, så därför ändrar jag avslutningsdatumet igen.


Senast 20 juni vill jag ha in alla era bidrag (ifall några fler anmäler sig, alltså). Om jag inte fått några bidrag eller om inga fler har anmält sig innan dess , så länkar jag den enda som faktiskt anmält sig till tävlingen -- vilket var Thea.

 

Jag vill helst undvika att behöva ändra avslutningsdatumet fler gånger, sorry. Kom ihåg, senast 20 juni vill jag ha alla bidrag. 

                                                                                                                     


Klicka här för detaljer och information om tävlingen. Om du vill vara med och tävla, så allt du behöver göra är att kommentera i det inlägget "jag är med". Läs igenom reglerna noga, så ser du vad du behöver göra. Vilket är att skapa en unik sim som skiljer sig från alla andra i kvarteret, det blir lite av en utmaning.   

 

                                                          Lycka till!

 

Av Amelia - 7 juni 2013 12:26

Hejsan, det här blir ett väldigt kort inlägg.


Hatsune Miku har frågat efter en sida där man kan ladda ner kattöron till simmarna. Jag har hittat ett par kattöron på TheSimsResource.

 

         


Om det är sådana du var ute efter så har du länken här, Hatsune Miku: Klicka här!


O.B.S Man måste vara medlem för att kunna ladda ner. För att registrera sig måste man även vara minst 13 år eller ha tillåtelse från förälder eller förmyndare.

Av Amelia - 1 juni 2013 15:12

Hejsan, alla läsare! Det var länge sedan jag ordnade en bloggtävling, eller hur? Nu kommer en tävling med ett rätt schysst första pris.

 

Första plats: länkning i en och en halv vecka plus en sak från The Sims 3 Store. Jag har 725 Simpoints, så det får inte vara alltför dyrt. Visa vad du har på din önskelista! 


Andra plats: länkning i en vecka.


Tredje plats: Länkning i en halv vecka.


O.B.S Har du ingen blogg men ändå kommer på första plats så kan du fortfarande få något från Store. 

Har du inget Sims3-konto, men en blogg, då vinner du länkningen. Store-föremålet går till andra eller tredje plats. Har du varken blogg eller Sims3-konto så vinner du åtminstone ära och gratulationer, you're still the winner! (du är fortfarande vinnaren)

                                                                                                                                                         

Nu kommer vi till reglerna. Det mesta är precis som förut:


1. Skriv en kommentar med "jag är med".

2. Inget spam eller reklam.

3. Alla kan delta, oavsett om du kanske vann sista tävlingen. 


Allt du behöver göra är att skapa en verkligt unik sim. Inte någon som ser ut som alla andra, den här simmen ska sticka ut i mängden så mycket som möjligt. 

De deltagare som lyckats skapa de mest unika simmarna kommer att bli rankade som etta, tvåa eller trea.

Det räcker med att visa en huvudbild och en helbild med vardagskläder. Egenskaper, livslång önskan och favoriter är inte nödvändigt.

Om du har en blogg så kan du antingen lägga ut bilderna och simmens namn på din blogg och sedan länka till inlägget. Vill du inte/kan inte göra det så skicka dem till mig via mail. Min mailadress är Amie.phl@Gmail.com

Tävlingen avslutas 15 juni 2013, alltså har du 15 dagar på dig från och med idag, 1 juni.

                                                Lycka till!   

Av Amelia - 29 maj 2013 16:35

Hejsan, alla bloggläsare (ni som fortfarande läser min blogg, eh)! Ledsen för den dåliga uppdateringen den här månaden, men jag har haft massvis med saker att göra, både tråkiga och roliga saker. I början spelade jag sims 3 nästan varje dag, men dock inte med någon historia, PGC eller machinima. Utan jag har spelat med ett spöke som just nu går fjärde året på universitetet. Efteråt ska hon gifta sig med en kille som heter Kyle Heilmann, som hon träffade under första året. Här är en liten bild på dem på avslutningsfesten i slutet av andra året:

                                                                         

Men nu släpper vi dem ett tag. För det råkar vara så att jag har blivit klar med önskesim nr. 2 som önskades av Ella. 

Låt mig få presentera Valentin Praqiue!

           

Egenskaper:                                                Livslång önskan:

Grinig                                                            Bada i pengar

Karismatisk

Prydlig

Snobb

Älskar värmen


Biografi: 

Valentin kommer från en förmögen akademisk familj men själv har han inga ambitioner i livet. Föräldrarna är praktiskt taget hans slavar och personligheten behöver han inte jobba på för han kan ju köpa vänner med pengar.


En dag får föräldrarna nog och sätter ner foten. De kastar ut Valentin på gatan då de tror att det är hans sista hopp att göra något med sig själv. Valentins vänner lämnar hans sida när han blir fattig och föräldrarna tänker inte bidra med pengar eller höra av sig förrän han skaffar sig ett ordentligt jobb.

Hur ska Valentin klara sig i världen utan pengarnas tröst?


                                              Här är länken till nedladdningssidan:

                                                


                                                                Ladda ner!

Hoppas du gillar Valentin, Ella!   


                                                                                                                                                      

Nu har jag några bilder på spöket Aurora Lemon och Kyle Heilmann att visa.

 

Jag gillar den här bilden, faktiskt. Den är lite lustig, jag visste inte att spöken var så förtjusta i läsk!   

 

Här ser ni Aurora som äntligen tagit mod till sig och friar till Kyle ett par dagar efter att hon kommit hem efter tredje året på universitetet.

 

Kyle sa naturligtvis ja till frieriet. Nu avslutar de sin dejt med en kyss, efter denna vackra vinterdag som de spenderade på vinterfestivalen.

 

Det var alla bilder jag hade, hoppas ni gillade dem. 

                                                 

                                                 Hejdå, kära bloggläsare!   


Av Amelia - 9 maj 2013 17:24

Ok, nu är första önskesimmen klar. Hon heter Vendela Stark och önskades av Lova.

Frisyren är CC som jag fick med en sim som jag har laddat ner.

Jag har inte supermycket CC längre kom jag på. Men jag försökte ta med så mycket som möjligt av det jag har. Faktum är att jag letade igenom det jag hade ordentligt och valde det jag tyckte passade bäst, men det tog sin tid. 

                                

Vardagskläder                              Finkläder                                         Pyjamas

                                    

                              Träningskläder                              Badkläder

 

            Och till er andra som kanske också vill ladda ner henne och som har Årstider:

                                                        

                                                         Ytterkläder

                                                                                                                                                   

Vardagskläder:

Topp= CC 

Kjol= Husdjur

Leggings= CC

Skor= Grundspelet

Armband= Grundspelet

 

Finkläder:

Klänning= Kvällsnöjen

Skor= Grundspelet

 

Pyjamas:

Nattlinne= Grundspelet

 

Badkläder:

Baddräkt= Grundspelet

 

Ytterkläder:

Jacka= Årstider

Täckbyxor= Årstider

Stövlar= Årstider

 

 

Egenskaper:

Djurälskare

Händig

Karismatisk

Konstärlig

Vänlig

                                                                                                                                                 

Länken till nedladdningssidan:

 

                                                             

                                                                           Ladda ner!  


Ja, det var väl allt för idag. Kommentarer uppskattas mycket.


                                                          Hejdå, kära bloggläsare!   

Presentation


Välkomna till min blogg!
Denna blogg har varit aktiv i 4 år och har nu blivit en frågeblogg. Jag kommer alltså inte skriva fler inlägg, men jag besvarar fortfarande frågor. Så fråga på! :)

Statusinformation

Nuvarande status:

Jag är: online/offline! 

-

 

Kommande: -

Veckans blogg

Det finns ingen tävling på bloggen för tillfället.

Era kommentarer är viktiga!

Din kommentar är viktig både för bloggen och för mig.

Era kommentarer får mig att vilja fortsätta blogga, så glöm inte att kommentera--även om inlägget kanske inte är världens mest intressanta.

 

De enda kommentarer som tas bort är reklam, spam eller klagomål som inte bygger på något. Har du ett klagomål, så vill jag alltså att du även skriver och motiverar för mig varför du tycker så. Då kan jag tänka på det till nästa gång.

Innan du frågar eller kommenterar:

                    Frågor
Jag svarar på frågor så snabbt jag kan, men jag vill att ni tänker på detta innan ni frågar:

1. Ställ inte samma fråga flera gånger.
2. Spam eller löjliga frågor kommer att tas bort. 
3. Se till att du fått med allt innan du skickar frågan.
4. Se till att helst använda skiljetecken i dina meningar.
5. Jag lägger inte ut installationskoder på bloggen, ber du om en kod skickar du din fråga via mail, skicka frågan till Amie.phl@Gmail.com 
   

            Kommentarer
1. Spam eller löjliga kommentarer kommer att tas bort.

2. Använder du min blogg för att sprida reklam för din eller någon annans blogg, löper du risken att blockeras.

3. Klagomål, grov kritik eller elakhet kommer att tas bort.

4. Om uppdateringen försämras, påminn mig lugnt och sansat istället för att häva ur dig elakheter. 

5. Kommentera inlägget, inte om saker som inte alls har med inlägget att göra!

Fråga mig något om sims!

393 besvarade frågor

Omröstning

Ser du fram emot Sims 4?
 Absolut!
 Ja, antar jag.
 Kanske...
 Nej, sims 3 är redan så bra.
 Jag spelar inte ens sims!
 Sims 4?

Senaste inläggen

Do you need a translation?

If you need a translation, just select your language in the menu below to translate my blog:

Följ bloggen

Följ Simblogg med Blogkeen
Följ Simblogg med Bloglovin'

Gästboken

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Arkiv

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se