Simblogg

Senaste inläggen

Av Amelia - 16 juli 2012 19:37

Hallå, alla bloggläsare! Förlåt för Tiaras liv inte har kommit ännu, men oroa er inte, jag har alla bilder jag behöver. Men nu är det så att vi äntligen har åkt på semester och vi är inte helt säkra på när vi kommer tillbaka. Hur som helst, det är en hel del problem med internetanslutningen på pappas laptop (den enda dator vi har tillgång till medan vi är här!) och därför kan jag inte skriva Tiaras liv. Det finns ju en risk att internet plötsligt kan lägga av medan jag håller på och skriver och så hinner jag inte spara. Allt går till spillo så jag måste börja om på nytt, inte så lockande.

Vi hörs, kära bloggläsare! Ha en skön fortsatt sommar.     om det ändå vore så fint väder så man kunde sola som den här smileyn, hehe! 

ANNONS
Av Amelia - 8 juli 2012 17:37

Japp, som jag lovade! Här kommer äntligen del 3 av min machinima säsong 3. S står för säsong,  bara så ni vet.

Eftersom det var länge sedan som jag publicerade de andra delarna så rekommenderar jag att ni tittar på Del 1 & Del 2 först.

Det är bara bilder, så ni får alltså gissa handlingen som vanligt. Gråa bilder är minnesbilder och färgade bilder är nutid.

Jag vet att det borde vara ett par bilder till, men eftersom det plötsligt började åska så hann jag inte ta fler.

                                   

Kommentera vad ni tror hände i denna del.   

ANNONS
Av Amelia - 8 juli 2012 00:59

Hejsan, alla bloggläsare! Hoppas ni har en härlig sommar just nu. Jag kommer att åka iväg på semester med min familj om bara några få dagar. Det betyder att jag inte kommer ha möjlighet att blogga ordentligt förren framåt hösten. Under två dagar framöver kommer det vara ruskväder häromkring, så jag kommer nog stanna inomhus då och försöka uppdatera bloggen.

Det är dags att knyta ihop alla lösa trådar och ge er de sista uppdateringarna innan vi ger oss iväg. Vi skulle ha åkt tidigare, men det var det ju inte tal om eftersom min mamma var tvungen att jobba extra. 

Egentligen vill jag inte spela sims 3 nu, men jag gör det imorgon ändå. Jag ska försöka att fixa nästa del av min machinima och skriva nästa del av Tiaras liv innan vi åker.

Jag hör av mig imorgon, troligen har jag min machinima på gång då.    Glöm inte att bloggen inte är någonting utan era åsikter, så glöm inte bort att kommentera.

 

Gammal bild som jag laddade ner från internet förra sommaren.

Av Amelia - 30 juni 2012 18:52

Några av er spelar nog sims 2 fortfarande, inklusive jag själv. Nyss upptäckte jag något som jag inte kände till förut, hur man lägger in egen musik i sims 2, som simmarna kan lyssna på när de sätter på radion. För detta krävs dock att man har Sims 2 Fritid installerat.

Jag har Windows XP, så det ser kanske lite annorlunda ut för några av er.

Såhär lägger man in egen musik:

 

Öppna först mappen "mina dokument". Gå sedan till "EA-Games" och till sist "Sims 2". Då letar man efter mappen "music" som jag har visat här på bilden ovanför. Dubbelklicka på den mappen.  

Då ska detta komma upp, en massa olika listade musikgenrer. Behåll den mappen uppe, leta efter någon musikfil på internet och ladda ner den. Men jag för min del gör såhär:

 

Jag går in på YouTube, söker på en bra låt och klipper ut HTML-koden till videoklippet. Jag klistrar in den i ett konverteringsprogram och konverterar den till mp3-format. Sedan laddar jag ner den och sparar filen där jag kan hitta den så enkelt som möjligt.

Sedan för jag över den konverterade filen till en av musikgenrerna. Sedan stänger jag dokumentet och startar sims 2.

 

När sims 2 är startat så går man in hos någon simfamilj. Klicka på inställningar och sedan på ljudalternativ.

Klicka på den lilla radioikonen där det står "mina radiostationer" om du för musen över ikonen.

 

Klicka på ikonen som jag har visat på bilden. Då kan du skapa din egen spellista med låtarna du har laddat ner innan.

 

Kom ihåg under vilken genre du sparade mp3-filen! Välj först genren ur listan, leta sedan upp låten du vill ha i din spellista.

 

Namnge din spellista!

Klicka sedan på din sims radio och välj först "sätt på". Sedan väljer du "egen station". (Ledsen att bilden blev lite otydlig)

Välj sedan vilken spellista du vill starta. Sedan kan du och dina simmar lyssna på låtarna du har i spellistan!


                                               Snabbguide i hur det går till i sims 3!

Man gör på ungefär samma sätt i sims 3, klistra in musikfiler som konverterats till mp3-format. Det är bara att gå in under "mina dokument" och sedan "electronic arts" och sist "sims 3". Klistra in mp3-filen i mappen "custom music". That's it! Starta sims 3, sätt på en radio och välj "byt till..." och så "egen musik" så spelas alla låtar upp i tur och ordning.


Hoppas att ni förstod, annars får ni ställa en fråga i frågerutan. Kommentera gärna detta tips, visste ni om det redan eller var det till hjälp?

Av Amelia - 24 juni 2012 20:45

Ja, så ligger man efter med uppdateringen igen. Men jag har inte spelat sims alls på länge nu, dels för att jag inte orkat och dels för att jag har velat göra andra saker. De senaste dagarna har jag tillbringat hemma, eftersom jag varit sjuk ett bra tag. Jag har mest suttit och kollat på internet, tittat på TV och spelat lite enklare spel som inte tar sån evig tid att starta, t.ex Harry Potter och Hemligheternas Kammare.

Jag ska börja spela sims igen, så småningom. Jag ska även ändra designen här på bloggen, den här är inte särskilt somrig, när jag tänker efter.

Ha tålamod, kära bloggläsare. Jag kommer tillbaka så småningom, så snart jag börjar spela sims igen.

Jag hör av mig, vi ses, kära bloggläsare!    

Av Amelia - 15 juni 2012 16:21

Jag har nu fixat ännu en ny header, den andra var kanske lite för mycket. Men jag är faktiskt ganska nöjd med den nya, och det tog inte alls lika lång tid.

Jag ändrade även menyrubrikerna och gjorde dem lite ljusare. Ni har nog märkt en del förändring, men sån är jag- aldrig riktigt nöjd!

Vad tycker ni om denna header, är den bättre än den förra?

 

Kommentera nu, din åsikt är viktig för bloggen!

Av Amelia - 14 juni 2012 20:40

Japp, en helt ny design! Det tog mig nästan hela dagen att få iordning den nya headern, men nu är den klar, så jag hoppas att ni gillar den! Jag ändrade färgerna också, jag satsade på ljusrosa nyanser för den här sommaren!

En ny profilbild kom med också, men jag är inte riktigt nöjd med den. Jag får ta itu med det imorgon om jag orkar!

Vad tycker du om den nya designen? Kommentera!

 

Det tog längre tid än jag trodde att fixa allt detta. Men jag tänkte köra med något mer extremt den här gången, istället för att bara ladda ner en bild och skriva en text.
Bara så ni vet, jag använde inget Photoshop till denna header! Av Amelia - 13 juni 2012 10:10

Ja, äntligen är det sommarlov! Jag har klarat av hela årskurs 8, YEY! Och detta betyder att jag kommer ha mer tid för bloggen nu, innan vi åker på semester om ett par veckor!

Jag funderar även på om jag ska fixa en helt ny design för att fira sommaren, min personliga favoritårstid! Vad tycker ni, duger headern jag har för närvarande? Eller ska jag försöka mig på att fixa en extra fin i år?

Kommentera vad ni tycker, kära bloggläsare!

Bild från internet!  

Presentation


Välkomna till min blogg!
Denna blogg har varit aktiv i 4 år och har nu blivit en frågeblogg. Jag kommer alltså inte skriva fler inlägg, men jag besvarar fortfarande frågor. Så fråga på! :)

Statusinformation

Nuvarande status:

Jag är: online/offline! 

-

 

Kommande: -

Veckans blogg

Det finns ingen tävling på bloggen för tillfället.

Era kommentarer är viktiga!

Din kommentar är viktig både för bloggen och för mig.

Era kommentarer får mig att vilja fortsätta blogga, så glöm inte att kommentera--även om inlägget kanske inte är världens mest intressanta.

 

De enda kommentarer som tas bort är reklam, spam eller klagomål som inte bygger på något. Har du ett klagomål, så vill jag alltså att du även skriver och motiverar för mig varför du tycker så. Då kan jag tänka på det till nästa gång.

Innan du frågar eller kommenterar:

                    Frågor
Jag svarar på frågor så snabbt jag kan, men jag vill att ni tänker på detta innan ni frågar:

1. Ställ inte samma fråga flera gånger.
2. Spam eller löjliga frågor kommer att tas bort. 
3. Se till att du fått med allt innan du skickar frågan.
4. Se till att helst använda skiljetecken i dina meningar.
5. Jag lägger inte ut installationskoder på bloggen, ber du om en kod skickar du din fråga via mail, skicka frågan till Amie.phl@Gmail.com 
   

            Kommentarer
1. Spam eller löjliga kommentarer kommer att tas bort.

2. Använder du min blogg för att sprida reklam för din eller någon annans blogg, löper du risken att blockeras.

3. Klagomål, grov kritik eller elakhet kommer att tas bort.

4. Om uppdateringen försämras, påminn mig lugnt och sansat istället för att häva ur dig elakheter. 

5. Kommentera inlägget, inte om saker som inte alls har med inlägget att göra!

Fråga mig något om sims!

393 besvarade frågor

Omröstning

Ser du fram emot Sims 4?
 Absolut!
 Ja, antar jag.
 Kanske...
 Nej, sims 3 är redan så bra.
 Jag spelar inte ens sims!
 Sims 4?

Senaste inläggen

Do you need a translation?

If you need a translation, just select your language in the menu below to translate my blog:

Följ bloggen

Följ Simblogg med Blogkeen
Följ Simblogg med Bloglovin'

Gästboken

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Arkiv

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se